Onderdeel van:
Meer over Trafohuis.nl

Onderdeel van LV Trading B.V.

LV Trading is een flexibele organisatie gespecialiseerd in de in- en verkoop en verhuur van stroomtransformatoren, installaties en machines. De laatste jaren zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van transformator stations. Hiervoor hebben wij Trafohuis.nl opgericht. Wij leveren gebruikte en nieuwe transformator stations goedgekeurd door de Nederlandse netbeheerders. Wij laten gebruikt materiaal testen en wij leveren, indien mogelijk, de materialen inclusief een keuringsrapport. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee van de klant.

Bij gerealiseerde projecten kunt u een overzicht vinden van een aantal door ons gerealiseerde projecten.

Door een ruime voorraad kunnen wij veelal snel leveren. Heeft u spoed met de levering dan raden wij u aan om ons te mailen of te bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij streven ernaar om u binnen 24 uur van een vrijblijvende offerte te voorzien. Wilt u gelijk al een prijsindicatie? Via onze configurator kunt u zelf een transformator station samenstellen.

Wilt u graag persoonlijk contact dan kunt u op afspraak langskomen of wij kunnen bij u op locatie afspreken om de mogelijkheden te bespreken.

Ons bedrijf is gevestigd in en rond Rotterdam maar wij leveren en installeren door heel Nederland, België en Duitsland.

ISO 9001 en VCA** gecertificeerd

Om de kwaliteit toonbaar vast te leggen heeft Trafohuis/LV Trading de interne processen getoest aan de daarvoor geldende normen van ISO 9001. Met het behalen van dit certificaat tonen wij aan dat wij onze processen beheersen en daardoor in staat zijn om te voldoen aan de eisen van de klant, wet- en regelgeving. Dit inclusief de eisen van de organisatie zelf.
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Trafohuis/LV Trading voldoet aan deze eisen en is om deze reden dan ook VCA gecertificeerd.

Waarom wij

Wij begrijpen dat de wereld van energie onduidelijk en ondoorzichtig kan zijn. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transformatoren en schakelinstallaties zijn wij in staat om u goed te adviseren over de inrichting van uw energieproject en kunnen wij de regie met uw netbeheerder volledig uit handen te nemen. Hierdoor kunt u focussen op uw vakgebied en zorgen wij ervoor dat de door ons aangeboden installaties naar tevredenheid worden geïnstalleerd en in bedrijf worden gesteld. Naast de opbouw van het transformatorstation verzorgen wij uiteraard ook het transport naar uw locatie, het maken van de fundering voor het station en het slaan van de nieuwe aardpennen.

Ruime voorraad en een snelle levering

Wij hebben altijd een ruime voorraad van materialen op onze werf, waardoor wij snel kunnen leveren als u uw aansluiting op korte termijn in gebruik moet nemen. Ook als er vervangende materialen nodig zijn voor uw bestaande installatie kunnen wij deze vaak op korte termijn leveren.

Kennis van zaken

Door onze jarenlange expertise op gebied van transformatoren en door nauw samen te werken met vaste partners kunnen wij u voorzien van een betrouwbaar advies voor uw energieprojecten. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij enkele honderden projecten gefaciliteerd, variërend van de levering van een losse transformator tot het leveren van meerdere stations voor grote zonnepaneelvelden, distributiecentra of tankstations.

Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Bij MVO nemen wij de verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu en proberen wij deze tot een minimum te beperken. Zo rijden wij voornamelijk met volledig elektrisch aangedreven auto's en heftrucks, beschikken wij over "zonnedaken" en verwarmen wij onze bedrijfsruimtes middels een warmtepomp.

Circulaire economie

Om Maatschappelijk Verantwoord te kunnen ondernemen stimuleren wij het circulair (ver)bouwen van onze installaties. Zo motiveren wij klanten om te kiezen voor jong gebruikte materialen die vaak nog een levensduur hebben van enkele tientallen jaren. Vanzelfsprekend worden alle gebruikte materialen uitvoerig getest op correcte en veilige werking en worden deze ook geleverd met 12 maanden garantie.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transformatoren en schakelinstallaties zijn wij in staat om u goed te adviseren over de inrichting van uw energieproject en kunnen wij de regie met uw netbeheerder volledig uit handen te nemen. Hierdoor kunt u focussen op uw vakgebied en zorgen wij dat de door ons geleverde installaties naar tevredenheid worden geïnstalleerd en opgeleverd.

contact

Lekdijk- West 111
2861 EV Bergambacht
010 810 37 77